Concentración contra la Represión. Alicante Viernes 18-10-13 19:00 h.Plaza de la Montañeta

represion

A raíz de la protesta del AVE, el nivel de represión sobre la movilizacción en la ciudad de Alicante ha aumentado de forma visible.

La Subdelegación de Gobierno ha puesto más de una treintena de multas de entre 1.000 y 2.000 euros a personas que participaron en la protesta de ése día, y a unas cuantas que no participaron.

Evento Facebook:
https://www.facebook.com/events/429888677115118


¡No a la represión!

Manifest:

Des del Front Antirrepressiu d’Alacant i el Moviment de Resistència Global, òrgans de coordinació de diferents organitzacions i moviments polítics de la ciutat d’Alacant, volem denunciar el que considerem un muntatge policial realitzat amb l’única intenció de perseguir a les organitzacions de classe alacantines. Sota l’excusa dels disturbis que tingueren lloc durant la mobilització contra l’arribada de l’AVE el passat mes de juny, la subdelegació del govern i el seu braç repressor, la policia, han començat el que considerem és una persecució política.

Aquesta campanya de criminalització s’ha traduït en la detenció de 4 persones, seguida de 39 multes de 1.000 euros cadascuna que han arribat fins i tot a gent que ni tan sols va assistir a la mobilització. Aquest fet, lligat a que algunes de les multes citaven el nom de la persona i l’organització a la que pertanyen, evidencia l’existència de fitxers policials il·legals de caràcter polític i per tant demostra que aquesta persecució no és ni aleatòria ni casual, sinó que respòn uns clars interessos de la classe dominant. Així, quan el poble s’enfronta a les polítiques que beneficien els grans empresaris i banquers, és ràpidament assenyalat com a un element perillós per a l’Estat, que es plega a la voluntat de la burguesa que ha provocat la crisi i ara augmenta els seus beneficis. La repressió que patim contrasta amb la impunitat de la que gaudixen els grups feixistes a la ciutat d’Alacant i a la resta de l’Estat espanyol, com s’ha demostrat en l’assalt a la llibreria blanquerna; aquests feixistes són tolerats i, fins i tot, amparats i promoguts pel poder. S’evidencia, per tant, que l’únic objectiu de la repressió és desarticular i intimidar els sectors del poble més organitzats que lluiten contra el sistema capitalista.

Cal denunciar també que l’Estat espanyol, a les odres d’organismes antidemocràtics com l’FMI i la Unió Europea, viola sistemàticament drets fonamentals de llibertat d’expressió i manifestació. Poc a poc, i a mesura que la crisi i les seues conseqüències s’accentuen, es desmunta el mite d’una suposada democràcia i fets com la persecució política que estem patint demostren que aquest sistema ja no té la necessitat d’amagar-se i respon violentament quan se sent atacat pel moviment obrer.

Davant tot això exigim l’absolució immediata de totes les persones encausades per la jornada de lluita contra l’arribada de l’AVE, així com la fi de la persecució política a la ciutat d’Alacant. A més, declarem la nostra voluntat ferma de continuar lluitant contra les retallades socials, els desnonaments, la privatizació dels serveis públics i qualsevol agressió a la classe treballadora. Lluny d’intimidar-nos i acabar amb la nostra capacitat d’organització, aquesta ràtzia policial enforteix la nostra determinació per combatre un règim basat en l’explotació el crim i la violència.

No a la repressió! No als muntatges policials! La lluita és l’únic camí!

Anuncios
Esta entrada fue publicada en concentración y etiquetada , , , , , , , . Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s